Trustpilot

Plastdøre og Plastvinduer til Sommerhuse

Vores døre og vinduer egner sig også godt til sommerhuse bl.a. grundet de minimale vedligeholdelseskrav. Vores plastdøre og -vinduer tager ikke mod råd og svamp og skal rengøres efter behov med almindelige husvask eller autoshampoo.

Hvordan er isoleringsevnen i vores plastdøre og plastvinduer?

Alle vores produkter er isoleret og vores termoglas er energiklasse B, uanset om du vælger en terassedør, udhusdøre eller facadedør. Der bruges ligeledes samme isoleringsplader i alle døre som sikre en god beskyttelse mod kulde.

Er jeres produkter CE godkendte?

Ja, alle vores plastdøre, plastvinduer og tilbehør er CE mærket af et tysk institut og overholder selvfølgelig dansk lovgivning.

Kan i levere til sommerhusområder?

Da vi ikke transportere vores elementer på paller og med lastbiler, har vi let ved at leverer dine plastdøre og plastvinduer tæt på dit kolonihavehus. Vi transportere vores døre og vinduer løst og med varevogne med lift i modsætning til de andre døre og vinduesproducenter der sender på paller med lastbiler som normalt kun kan sætte paller ved vejen på den nærmeste parkeringsplads.

Har du derudover specielle ønsker til hvor elementerne må stilles, er vi behjælpelige inden for rimelighedens grænser. Vores fragtmænd må ikke slæbe dem unødvendigt langt, men sætter dem selvfølgelig forsvarligt efter bedste evne og anvisning fra jer.