Trustpilot

Om os

Stort udvalg af døre og vinduer i plast


Hos Bautik har vi Danmarks største lager med mere end 3000 forskellige vinduer og døre, som du frit kan vælge mellem. Når du har fundet den dør eller de vinduer, der matcher dine præferencer, så kan vi tilbyde at levere den til dig inden for 2-7 dage. Vi har en fast fragtpris på 495 kroner uanset antal, så længe der er tale om brofaste øer, og vi tilbyder også levering til kolonihaver og sommerhusområder. Du kan også vælge at gøre brug af Click n’ Collect, som gør det muligt at afhente dine varer i en aflåst container, som du vil få udleveret en kode til. Din ordre vil typisk være klar samme dag og kan herefter afhentes inden for 2-24 timer. I udvalget af plastdøre finder du både udadgående og indadgående udhusdøre, terrassedøre, facadedøre i forskellige størrelser samt et stort udvalg af dobbeltdøre. Fælles for alle døre er, at vi leverer dem komplet med karm. Udhusdøre, facadedøre og dobbeltdøre vil derudover alle være lavet med et solidt aluminiumsdørtrin. Ud over de mange forskellige døre har vi også mange forskellige plastvinduer til skarpe priser.  


Plastvinduer og -døre med lang levetid


De vinduer og døre, som vi fører her hos Bautik er lavet af PVC, og der er mange gode grunde til at vælge vinduer og døre af lige netop dette materiale. Vinduer og døre af PVC bevarer deres tæthed og varmeisolering gennem mange år, hvilket du især kan få glæde af, når kulden rigtigt sætter ind. Plastvinduer og plastdøre har generelt en længere levetid, da PVC ikke nedbrydes eller misfarves, som det er tilfældet med træ. Med plastvinduer får du en budgetvenlig løsning, som kan holde i helt op til 50 år. Fælles for alle vores døre og vinduer er, at de er CE-godkendte og derudover er tilpasset til det danske og nordiske klima. 


Med vores vinduer og døre af PVC får du en både billig og holdbar løsning, som ikke bliver kolde, og der opstår derfor ikke problemer med kondens. Plast tager ikke skade af solens UV-stråler, og så et det et materiale, der holder sig pænt i mange år. Vores plastvinduer og -døre er derudover vedligeholdelsesfri, og du slipper for at bruge tid på at male eller oliere dem. For at friske deres look op og beskytte dem bedst muligt kan du fra tid til anden vælge at vaske dem med autoshampoo med voks i, og derudover vil hængslerne have godt af at blive smurt en gang årligt.


Lad os hjælpe med valg af døre og vinduer af plast


Har du brug for hjælp til at finde de rette vinduer eller den perfekte dør, så står vi klar til at hjælpe. Du kan sende en mail til info@bautik.dk, som du vil få svar på inden for to hverdage. Du kan også vælge at ringe til os på 60 62 38 02 på hverdage mellem klokken 9 og 13. Vi har mange års erfaring med salg af vinduer og døre af plast, og vi ser frem til også at hjælpe dig med at finde det helt rigtige match. 
Vi gør opmærksom på, at vi tilbyder døre og vinduer på standardmål, og vi har derfor ikke mulighed for at lave dem på specialmål. 

Bautik ApS
Stærmosevej 21A
5683 Haarby
CVR DK 42496219
Mobil: +45 60623802 
Email: info@bautik.dk