Trustpilot

Guide: Hvordan måler man op til et vindue?

Oprettet d. under Plastvinduer, Guides

Hvordan måler man op til et vindue?

At måle op til et vindue kan være en udfordring for mange. Det kan være vanskeligt at få målene helt præcise, og hvis man ikke måler korrekt, kan det resultere i et vindue, der ikke passer ordentligt. Et vindue, der ikke passer ordentligt, kan føre til varmetab, støjgener og endda sikkerhedsproblemer. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man måler op til et vindue korrekt.

Forberedelse

Først og fremmest skal du sørge for at have det rigtige værktøj og udstyr til rådighed. Du vil bruge et målebånd, en blyant, papir og eventuelt en vinkel og et lod. Derudover skal du sørge for at have en hjælper til at hjælpe dig med at holde vinduet, mens du tager mål.

Mål bredden

For at måle bredden af vinduesåbningen skal du bruge målebåndet til at måle bredden af åbningen på det bredeste punkt. Dette er normalt i midten af åbningen. Notér målingerne på papiret, og sørg for at skrive ned, hvilken måling der er bredden.

Mål højden

For at måle højden skal du bruge målebåndet til at måle fra vindueskarmen til toppen af åbningen på det højeste punkt. Notér målingerne på papiret, og sørg for at skrive ned, hvilken måling der er højden.

Gør dig klar til installation

Når du har taget alle målingerne, er det vigtigt at dobbelttjekke, at målingerne er korrekte. Hvis du er usikker på noget, skal du kontakte en professionel til at hjælpe dig. Når du er sikker på, at målingerne er korrekte, er det tid til at bestille et vindue, der passer til målingerne.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar